Search results

  1. 0

    Just Curious...Trying to learn!

    What happens or should happen if I unplug the ebp sensor while the truck is running? Also if I drive with it unhooked and the turbo doesnt work at all and then drive with it plugged back up and the turbo works fine, could that be my problem?
  2. 0

    Just Curious...Trying to learn!

    Where is that located on the 05? Also can I unplug it and test it or something?
  3. 0

    Just Curious...Trying to learn!

    Could it possibly be an ICP or ebp sensor causing it to be so irratic?
  4. 0

    Just Curious...Trying to learn!

    Thanks for the descriptions that helps a lot...My turbo works perfectly for several days and then decides it doesn't want to work at all then it will boost back up and work. No codes or lights smoke or anything else...The theory of vanes sticking just doesn't seem to fit b/c it would still...
  5. 0

    Just Curious...Trying to learn!

    Hey guys...What actually tells the Turbo to spool up and boost. Is there a relay or something that would tell the turbo to work normally and/or not work at all. Thanks!
  6. 0

    Turbo Problem...Need Help!

    Also...anybody got a link to some pics of removing the turbo from the truck?
  7. 0

    Turbo Problem...Need Help!

    The cold air tube is the one coming from the air box, Right?
  8. 0

    Turbo Problem...Need Help!

    So here's the deal. Last weekend my truck started acting weird. Had a little of what felt like a miss at about 70 mph around 2000 Rpm. However, no ck engine light. The next day I noticed the turbo would lag badly. I cleaned the EGR valve and that didn't really help. I assumed the vanes were...

Members online

Forum statistics

Threads
30,511
Messages
266,059
Members
14,625
Latest member
woodrow58
Top